duurzame led verlichting

Duurzame Led verlichting is een zoekterm die veel opgezocht wordt binnen Google door mensen die over nadenken om hun gloeilampen te vervangen door LED.

Waarschijnlijk heeft u inmiddels gehoord dat u uw gloeilampen moet omschakelen naar LED’s. Het is een van die adviezen die u zo vaak hoort dat u waarschijnlijk vergeet waar u het voor het eerst hoorde of hoe lang het al op uw to do lijstje staat. Het staat waarschijnlijk ook nog steeds onderaan die lijst.

De meesten van ons hebben al werkende gloeilampen thuis, en LED’s hebben de neiging om een beetje meer te kosten om te kopen, dus het zou kunnen voelen alsof er geen urgentie is om de verandering te maken. Dat betekent echter niet dat het niet de moeite waard is om alle lampen in één keer te vervangen. Laten we eens kijken naar de redenen om over te stappen op LED-lampen.

Kiezen voor Duurzame Led verlichting is besparing op uw elektriciteitsrekening

Voor de meeste mensen is verlichting goed voor ongeveer 11% van uw elektriciteitsrekening en door uw halogeenlampen om te schakelen naar energiezuinige LED’s kunt u die verlichtingskosten met wel 80% verlagen. Met andere woorden; de besparing met LED’s loopt snel op.

Voor elke gloeilamp die u vervangt door een LED-lamp, ziet u direct een besparing op uw energierekening. Hoewel Duurzame Led verlichting vaak iets duurder zijn dan hun halogeen tegenhangers, worden die kosten gecompenseerd door een verlaging van uw factuur. Gemiddeld kunt u zo’n 7 euro per jaar besparen voor elke gloeilamp die u vervangt.

LED-lampen gaan langer mee


LED-lampen besparen ook niet alleen op korte termijn geld. De gemiddelde LED-lamp gaat tot tien keer langer mee dan een halogeenlamp. Een conventionele gloeilamp heeft een levensduur van ongeveer 2.000 uur, terwijl standaard LED-lampen een levensduur tot 20.000 uur hebben. Langdurigere lampen betekenen minder vervangingen en lagere totale kosten om uw huis te verlichten.

Duurzame Led verlichting doet hetzelfde werk, beter. Een andere reden waarom sommige mensen terughoudend zijn om over te stappen op ‘spaarlampen’ is dat ze zich de eerste keer herinneren dat ze een originele ‘spaarlamp’ met compact fluorescerend licht (CFL) uitprobeerden. En hoe lang het duurde voordat deze de kamer daadwerkelijk verlichtte. Duurzame Led verlichting is  anders.

Ze lichten direct op en kunnen dezelfde kleur en intensiteit van het licht produceren als uw oude halogenen. U kunt nu zelfs slimme Duurzame Led verlichting kopen waarmee u de intensiteit en de kleur van het licht vanaf uw smartphone kunt regelen. Of u nu de stemming in de woonkamer bepaalt of op zoek bent naar taakverlichting in de keuken, de LED’s hebben het voor elkaar.

Ze zijn beter voor het milieu

Duurzame Led verlichting en Led inbouwspots verbruiken tot 85% minder elektriciteit dan traditionele gloeilampen en 95% van die energie wordt omgezet in licht, waarbij slechts 5% wordt verspild aan warmte. Dat bespaart niet alleen geld op uw rekeningen, maar vermindert ook uw impact op het milieu. Ze zijn ook kwikvrij, waardoor ze rondom milieuvriendelijker zijn.
Overschakelen op Duurzame Led verlichting staat misschien wel op de lijst van dingen die je uiteindelijk zult krijgen. Nadat u door de stapel andere ’to-dos’ bent gekomen die allemaal even dringend aanvoelen. Het is echter de moeite waard om het naar de top van de lijst te duwen. Je ziet het verschil in je rekeningen meteen, en het is moeilijk om dat gevoel van weten dat je iets positiefs voor het milieu hebt gedaan te verslaan.

Zijn LED-lampen duurzaam? Duurzame Led verlichting en Ledlampen zijn echt heel duurzaam van aard ze hebben een lange levensduur, tenzij de oude gloeilampen en CFL-lampen die zeer gevoelig zijn in de natuur omdat ze met zorg moeten worden behandeld anders hebben ze de neiging om vaak te breken, maar dit is niet in het geval van led-licht. Bedankt voor de demonstratie die dit punt opheldert.

Gloeilampen en tl-lampen versplinteren. Halogenen hebben in de loop van de tijd veel minder lichtopbrengst naarmate ze direct door mensen worden behandeld (olie in onze handen). LED-verlichting verandert het spel volledig. Je zou hete aardappel kunnen spelen met onze lampen zonder dat ze breken, maar ze worden eigenlijk nooit heet genoeg. Wist u dat voor een LED-lampje om aan de wettelijke normen te voldoen we het van meer dan 4ft moeten laten vallen zonder dat het breekt?

Kunnen we bewijzen dat LED’s duurzamer zijn? Geen probleem. Bekijk deze video van de professionele snowboarder William Hughe die ’s nachts de pistes in Zuid-Frankrijk afsnijdt. Oh, en probeer dit niet thuis, want je bent geen professionele snowboarder en woont niet in Frankrijk naast een berg. Als je dat wel bent, willen we onze LED jas terug…

Voor het verlichten van steden, het uitvoeren van bouwwerkzaamheden en het verlichten van gebieden waar verlichtingsbronnen bestand moeten zijn tegen zware milieu- en weersomstandigheden, kiezen professionals voor de stabiliteit en duurzaamheid van Duurzame Led verlichting

Er zijn onlangs talrijke nieuwsartikelen verschenen over steden die overstappen van traditionele gloeilampen, TL-verlichting en CFL-verlichting naar Duurzame Led verlichting. Vooral voor buitenverlichting worden LED-lampen steeds populairder omdat de LED-technologie steeds beter wordt en de prijs per lamp blijft dalen. Steeds meer straatverlichting, lichtbakken en buitenverlichting in de openbare ruimte worden verlicht door Duurzame Led verlichting.

Duurzaamheid van LED-verlichting

Door de sterkte en duurzaamheid van Duurzame Led verlichting  zijn ze een ideale keuze voor ruwere omstandigheden. LED-lampen zijn een solid-state verlichtingsapparaat en hebben veel minder kans om te versplinteren als ze vallen of als ze een externe impact krijgen. Ze gebruiken een chip ingekapseld in een epoxyhars in plaats van een gloeidraad of neongas. Gloeilampen en fluorescerende lampen daarentegen maken beide gebruik van kwetsbare elementen die gevoelig zijn voor breuk.

Duurzame Led verlichting is bestand tegen trillingen, schokken en stoten van externe objecten. Hun duurzaamheid maakt ze ideaal voor blootstelling aan weer, wind en regen. Ze zijn zelfs sterk genoeg om een goede keuze te zijn wanneer er sprake is van vandalisme, verkeersgerelateerde impact of op bouwplaatsen.

Duurzame Led verlichting werkt ook zonder enige variatie in lichtopbrengst of betrouwbaarheid bij zowel hoge als lage temperaturen.

Duurzame Led verlichting is ook vrij van giftige chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Een andere populaire verlichtingsoptie, compacte fluorescerende lamp (CFL’s), gebruikt kwik, een schadelijk chemisch product dat op de juiste manier moet worden verwijderd.

Een deel van de structurele integriteit en levensduur van de producten van Thinlight is te danken aan de duurzaamheid van de Duurzame Led verlichting  die we gebruiken. Elk LED-licht is gemaakt met stevige componenten die zelfs de ruwste stedelijke omstandigheden aankunnen.

In combinatie met de sterke snapframes en de polycarbonaat afdekking zijn de Thinlight lichtpanelen duurzaam genoeg om te presteren in gebieden met veel verkeer. LED Lampen kopen? Kijk op www.outledtl.nl

 

Meer via volgende websites: solar verlichting solar verlichting buiten solar verlichting tuin huisnummer verlichting solar solar schutting verlichting beste solar verlichting tuin solar huisnummer verlichting solar verlichting intratuin verlichting tuin solar o daddy solar verlichting tuinbeelden met solar verlichting hubo solar verlichting solar schutting verlichting kruidvat wat is solar verlichting led verlichting tuin solar solar led verlichting voor buiten solar verlichting ikea balkon verlichting solar jysk solar verlichting led verlichting solar solar dakgoot verlichting solar led verlichting tuin solar verlichting vijver verlicht huisnummer solar verlichte huisnummers solar batterij voor solar verlichting blokker solar verlichting brico solar verlichting coolblue solar verlichting huisnummer met solar verlichting led verlichting buiten solar oplaadbare batterijen voor solar verlichting oprit verlichting solar praxis solar verlichting solar huisnummer verlichting rvs solar led verlichting solar led verlichting buiten solar schutting verlichting action solar verlicht naambord solar verlichting action solar verlichting tuin gamma solar verlichting tuinhuis solar verlichting voor buiten terras verlichting solar verlichte bloempot solar verlichting buiten solar zwembad verlichting solar 4-pack hyundai solar lantaarn verlichting extra groot formaat aquarium verlichting jbl solar aquarium verlichting jbl solar voor 2m bak buiten led verlichting solar buiten verlichting led solar buitenmuur verlichting solar conrad solar verlichting euroshop solar verlichting groenrijk solar verlichting tuin haaks solar verlichting hoe werkt solar led verlichting huisnummer verlichting led solar lantaarnpaal solar verlichting tuin led solar tuin lamp verlichting 13x8x15cm led solar verlichting brico led solar verlichting lantaarn lucide solar verlichting mijn solar verlichting gaat niet nieuwste solar verlichting oplaadbare batterijen voor solar verlichting aa 500mah 3 2v platinum solar verlichting smartwares verlichting solar smartwares verlichting solar handleiding solar buitentafel verlichting solar carrefour verlichting solar led tuin verlichting solar led verlichting amazon solar pir buiten verlichting solar sfeer verlichting solar terras verlichting solar tuintafel verlichting solar verlichting 50m solar verlichting bokaal solar verlichting brico turnhout solar verlichting buitenmuur solar verlichting deals solar verlichting hubo solar verlichting koppelen solar verlichting li ion batterij solar verlichting lithium solar verlichting lithium batterij solar verlichting lutec solar verlichting opladen solar verlichting praxis solar verlichting type batterijen solar verlichting veilingen solar verlichting welke batterij steinel solar verlichting the black series draadloze led solar verlichting tuinhuis verlichting solar solar verlichting solar verlichting buiten solar verlichting tuin huisnummer verlichting solar solar schutting verlichting beste solar verlichting tuin solar huisnummer verlichting solar verlichting intratuin verlichting tuin solar o daddy solar verlichting tuinbeelden met solar verlichting hubo solar verlichting solar schutting verlichting kruidvat wat is solar verlichting led verlichting tuin solar solar led verlichting voor buiten solar verlichting ikea balkon verlichting solar jysk solar verlichting led verlichting solar solar dakgoot verlichting solar led verlichting tuin solar verlichting vijver verlicht huisnummer solar verlichte huisnummers solar batterij voor solar verlichting blokker solar verlichting brico solar verlichting coolblue solar verlichting huisnummer met solar verlichting led verlichting buiten solar oplaadbare batterijen voor solar verlichting oprit verlichting solar praxis solar verlichting solar huisnummer verlichting rvs solar led verlichting solar led verlichting buiten solar schutting verlichting action solar verlicht naambord solar verlichting action solar verlichting tuin gamma solar verlichting tuinhuis solar verlichting voor buiten terras verlichting solar verlichte bloempot solar verlichting buiten solar zwembad verlichting solar 4-pack hyundai solar lantaarn verlichting extra groot formaat aquarium verlichting jbl solar aquarium verlichting jbl solar voor 2m bak buiten led verlichting solar buiten verlichting led solar buitenmuur verlichting solar conrad solar verlichting euroshop solar verlichting groenrijk solar verlichting tuin haaks solar verlichting hoe werkt solar led verlichting huisnummer verlichting led solar lantaarnpaal solar verlichting tuin led solar tuin lamp verlichting 13x8x15cm led solar verlichting brico led solar verlichting lantaarn lucide solar verlichting mijn solar verlichting gaat niet nieuwste solar verlichting oplaadbare batterijen voor solar verlichting aa 500mah 3 2v platinum solar verlichting smartwares verlichting solar smartwares verlichting solar handleiding solar buitentafel verlichting solar carrefour verlichting solar led tuin verlichting solar led verlichting amazon solar pir buiten verlichting solar sfeer verlichting solar terras verlichting solar tuintafel verlichting solar verlichting 50m solar verlichting bokaal solar verlichting brico turnhout solar verlichting buitenmuur solar verlichting deals solar verlichting hubo solar verlichting koppelen solar verlichting li ion batterij solar verlichting lithium solar verlichting lithium batterij solar verlichting lutec solar verlichting opladen solar verlichting praxis solar verlichting type batterijen solar verlichting veilingen solar verlichting welke batterij steinel solar verlichting the black series draadloze led solar verlichting tuinhuis verlichting solar solar verlichting solar verlichting buiten solar verlichting tuin huisnummer verlichting solar solar schutting verlichting beste solar verlichting tuin solar huisnummer verlichting solar verlichting intratuin verlichting tuin solar o daddy solar verlichting tuinbeelden met solar verlichting hubo solar verlichting solar schutting verlichting kruidvat wat is solar verlichting led verlichting tuin solar solar led verlichting voor buiten solar verlichting ikea balkon verlichting solar jysk solar verlichting led verlichting solar solar dakgoot verlichting solar led verlichting tuin solar verlichting vijver verlicht huisnummer solar verlichte huisnummers solar batterij voor solar verlichting blokker solar verlichting brico solar verlichting coolblue solar verlichting huisnummer met solar verlichting led verlichting buiten solar oplaadbare batterijen voor solar verlichting oprit verlichting solar praxis solar verlichting solar huisnummer verlichting rvs solar led verlichting solar led verlichting buiten solar schutting verlichting action solar verlicht naambord solar verlichting action solar verlichting tuin gamma solar verlichting tuinhuis solar verlichting voor buiten terras verlichting solar verlichte bloempot solar verlichting buiten solar zwembad verlichting solar 4-pack hyundai solar lantaarn verlichting extra groot formaat aquarium verlichting jbl solar