LED-verlichting voor uw veranda

LED-verlichting voor uw veranda

Als het gaat om veranda verlichting led dimbaar kunt u volop kiezen. Van wandarmaturen tot kandelaars, u kunt een verscheidenheid aan opties vinden. U kunt ook kijken voor lampen die u de mogelijkheid bieden om uw verlichting in of uit te schakelen op basis van het tijdstip van de dag. Sommige opties omvatten bijvoorbeeld bewegingssensoren of schemer-tot-donker lichten.

LED-verlichting voor uw veranda van Schemer tot dageraad

Als u ervoor wilt zorgen dat uw veranda of terras de juiste verlichting heeft voor uw behoeften, kunt u Dusk to Dawn LED-verlichting installeren. Deze verlichting is energiezuinig en kan u gemoedsrust geven. In tegenstelling tot gloeilampen flikkeren deze LED-lampen niet en hebben ze een koel witte kleur. Ze hebben ook ingebouwde sensoren die ze automatisch in- en uitschakelen.

Een van de voordelen van deze schemerlampen is dat ze een stralingshoek van 180 graden hebben. Deze brede hoek maakt het mogelijk voor hen om kwaliteit verlichting te werpen in elke richting.

Bovendien zijn ze zeer betaalbaar. U kunt ze kopen in verpakkingen van twee of drie. De lampen worden geleverd met E26-vormige schroefbasissen die zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt. En deze lampen gaan zeer lang mee.

Een ander goed ding over deze lichten is dat ze zeer gemakkelijk te installeren. Ze hebben warm witte en koel witte kleuren die zeer aangenaam zijn voor het oog.

Ook hebben deze lampen een hoog vermogen. Elke lamp heeft 10W vermogen. Hun brede stralingshoek maakt ze een perfecte keuze voor gebruik op een veranda, oprit of garage.

Schemerlampen zijn erg handig en zeer energiezuinig. Ze kunnen u veel kosten besparen. Het is erg belangrijk om te investeren in armaturen die lang meegaan.

Bewegingssensor

Buitenverlichting met bewegingssensor biedt een extra beveiligingslaag voor uw huis. Ze kunnen worden geïnstalleerd langs uw voetpad en oprit die naar de voordeur leiden, of in uw gang of trappenhuis.

Deze lampen zijn ontworpen om een wit licht uit te stralen wanneer iemand nadert. Sommige modellen hebben meer dan een helderheidsniveau, en kunnen ook worden aangepast voor een aangepaste duur.

Lampen met bewegingssensoren kunnen worden aangesloten op uw elektriciteitsnet of werken op batterijen. In het eerste geval is een professionele installatie nodig, terwijl de tweede eenvoudiger te installeren is en geen professionele expertise vereist.

Er zijn een aantal LED-bewegingssensoren verkrijgbaar, waarvan sommige wel acht jaar meegaan. Deze LED-lampen produceren een helder, fel licht en blijven koeler dan gloeilampen of andere lampen.

De meeste buitenbewegingsmelders gebruiken LED-lampen. Deze lampjes worden niet beïnvloed door stroomuitval, en kunnen vele uren of zelfs dagen meegaan.

Er zijn verschillende soorten buiten bewegingsmelders, waaronder op batterijen, op zonne-energie en bedraad. Al deze komen met verschillende detectiebereiken. Bedrade modellen zijn meestal de helderste en kunnen worden gevoed door standaard elektrische bedrading.

Modellen op zonne-energie verzamelen energie uit indirect zonlicht. Dit is het goedkoopste type buitenverlichting met bewegingssensor.

Voor een meer elegante oplossing kan een decoratieve muurbewegingslamp de oplossing zijn. Deze zien eruit als gewone portieklampen, maar hebben een kleiner detectiebereik dan de gebruikelijke spots.

Wandlantaarns

Een LED-lamp aan de muur is de goedkoopste manier om uw terras of achtertuin op te fleuren. Ze zijn er in alle soorten en maten, en kunnen worden geïnstalleerd op de meest afgelegen plekken. De slimme lantaarns zijn UL-geclassificeerd voor natte locaties, en zullen zeker elke buitenruimte opfleuren. Met de juiste veranda verlichting op de juiste plaats is uw huis een baken van helderheid op elk moment van de dag of nacht.

Het is geen geheim dat de meeste mensen minstens de helft van hun wakkere uren in of rond het huis doorbrengen. Het voor- of achterterras is de perfecte plek om van de buitenlucht te genieten, en een goede verlichting is de kers op de taart. Een verlichtingssysteem voor buiten is ook een goede manier om ervoor te zorgen dat de voor- of achterdeur zo goed mogelijk beveiligd is en dat de bewoners van uw huis niet per ongeluk in het donker achterblijven. Dit is een grote zorg voor gezinnen met jonge kinderen. Dus, als u de middelen hebt, neem dan de tijd om een buitenverlichtingssysteem te installeren dat de klus in stijl kan klaren.

Met name de Koda buitenwandlantaarn heeft veel te bieden. Zijn strakke en nette ontwerp is het toppunt van functionele elegantie en is gebouwd om lang mee te gaan. En met een levensduur van 25.000 uur kunt u gerust zijn in de wetenschap dat uw huis veilig is, zelfs midden in een orkaan.

Wandlampen

Als u in de markt bent voor een nieuw huis of kantoor, denkt u wellicht na over de beste manier om uw buitenterrein te verlichten. Om te beginnen zijn er een heleboel kandelaars om uit te kiezen. Een snelle zoektocht op Google zal u voorzien van een lijst van de naamgenoot. Enkele van de bekendere bedrijven zijn Luxe, SLV Lighting en Troy Lighting. Gelukkig voor u en uw portemonnee is de kans groot dat u de wandlamp van uw dromen kunt vinden. De volgende vraag is waar u hem wilt plaatsen. Hier zijn enkele ideeën die gegarandeerd uw smaakpapillen zullen verrukken en de algemene esthetiek van uw huis of kantoor zullen verbeteren.

Het is een feit dat veel mensen moeite hebben om zich op hun taak te concentreren als ze niet over de juiste verlichting beschikken. Om te beginnen kunt u een paar LED-lampen kopen om uw buitenruimte te verlichten. Het beste aan deze lampen is dat ze energiezuinig en milieuvriendelijk zijn en dat de installatiekosten een kleine fractie van uw maandelijkse rekening zijn. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren, zodat u meer tijd hebt om van uw buitenruimte te genieten. En ze zijn er in alle soorten en maten.

Muurpakketten

LED wall packs zijn een geweldige optie om de buitenkant van een gebouw te verlichten. Ze zijn zeer energie-efficiënt en duurzaam, en bieden een lange levensduur.

Wall packs worden meestal gebruikt aan de randen van commerciële en meergezinswoningen. Parkeergarages, kerken en fabrieken gebruiken deze armaturen ook. Veel wall pack lampen worden geleverd met een fotocelsensor, waardoor het licht ’s nachts automatisch wordt ingeschakeld.

Naast een aantrekkelijke manier om de buitenkant van een gebouw te verlichten, zijn LED wall pack lampen ook zeer effectief voor veiligheidsverlichting. Dit type licht heeft de mogelijkheid om continu licht te geven tijdens een stroomstoring. Het kan ook worden geïnstalleerd boven deuren en balkons.

Een ander voordeel van LED wall packs is dat ze verkrijgbaar zijn in veel verschillende lumen output niveaus. Deze opties variëren van 1.550 tot 9.200 lumen. Sommige modellen kunnen zelfs worden uitgerust met bewegingssensoren.

Decoratieve LED wall packs zijn een andere optie die geweldig is voor het toevoegen van een esthetische look aan een ruimte. Ze worden aangeboden in een breed scala van kleuren en ontwerpen om elke stijl of thema aan te passen.

Een van de beste eigenschappen van LED wall packs is dat ze gemakkelijk te installeren zijn. De voorkant van de eenheid opent op een scharnier, waardoor het eenvoudig voor bedrading. Ook zijn ze IP65-rated, wat betekent dat ze waterdicht zijn.

Wall pack lampen zijn ideaal voor omtrekverlichting omdat ze gelijkmatig een 5000K wit licht verspreiden. Zij kunnen ook langs steegjes worden geplaatst, en worden algemeen gebruikt voor het verlichten van opritten en straten.