Betaalmethoden

iDEAL
Betalen via iDEAL kan als u gebruik maakt van internetbankieren via ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, ASN Bank, Friesland Bank, Deutsche Bank, Triodos of Van Lanschot Bankiers. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde manier als internetbankieren. U hebt uw bankpas en identificatiemethode nodig. iDEAL betalingen worden uitgevoerd door Sisow. 

De voordelen:
- U betaalt op de vertrouwde manier van internetbankieren.
- U betaalt via de veilige software van internetbankieren.
- Wij versturen uw bestelling direct, mits op voorraad (de voorraad staat bij het artikel vermeld).
- Betaling via iDEAL is gratis!


Overboeking (Vooraf overmaken)
U vind het fijn om eerst de bestelling te plaatsen en dan pas de bestelling te betalen? Dat kan! Kies bij betalen dan voor Overboeking. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een email met de betaal gegevens. Hiermee kan u het aankoopbedrag overmaken. De bestelling word in behandeling genomen zodra wij de betaling hebben ontvangen. 

Let op: het duurt ongeveer 1 tot 3 werkdagen totdat de betaling bij ons binnen is. De bestelling nemen wij verder in behandeling op de dag dat de betaling is verwerkt (de gemiddelde levertijd staat bij het artikel vermeld).

PayPal / Credit Card
Betalen via PayPal / Credit Card is ook mogelijk. U kan snel en eenvoudig een gratis PayPal-rekening openen via de website van PayPal. Om te kunnen betalen, koppelt u uw bankrekening of creditcard aan een PayPal-rekening. U hoeft niet eerst geld op een PayPal-rekening te storten. De betaling wordt direct afgeschreven van uw bankrekening of creditcard. Voor PayPal betalingen hanteren wij een toeslag van € 3,95.